NİĞDE / MERKEZ - Niğde Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Niğde Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Valilik Yanı Niğde
Vizyon
Geleceğin bireylerini yetiştiren değerli öğretmenlerimize hizmet vererek, öğretmenlerimizin birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasını, olumlu ilişkiler içinde bulunmalarını sağlayarak, güler yüzlü personeliyle, kaliteli hizmetiyle, huzurlu bir ortamda üyelerimize ve misafirlerimize hizmet vermektir.
Misyon
Niğde Öğretmenevi olarak; Mili Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda yasa ve yönetmeliklere uygun olarak sosyal tesis özelliğini koruyarak kalitemizi geliştirmek, evimiz evinizdir odaklı, dürüstlük, sabırlı, güler yüzlü olarak, kendi kaynağını oluşturarak, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulları Müdürlüklerinin kuruluş, yönetim ve işletme esaslarına göre hizmet vermektir.
Otel Odası :13
Öğretim Şekli :
Kurumumuz Niğde il merkezinde valilik yanındadır.
il Merkezi